+32 11 45 82 30

Historiek

Bouwbedrijf SPLENDID is in de loop der jaren een gerenommeerde naam geworden in de bouwwereld in de regioís Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen, dit is vooral te danken aan de professionele aanpak en het streven naar de beste kwaliteit als aannemer van woningbouw.

Als kleine jongen keek Angelo LIBURNI al gepassioneerd hoe woningen dag na dag werden opgericht. †Hij droomde†toen al van een carriŤre als aannemer in de bouwwereld.

We zien de laatste tijd de de kostprijs van energie alleen maar stijgen. Omdat dit een steeds grotere uitgave met zich meebrengt, vindt het principe van de Passiefhuizen terecht steeds meer belangstelling bij de bouwheren. Reeds verscheidene jaren specialiseert SPLENDID zich in lage energie-wonigen en de bouw van passieve woningen, met aan de basis een doorgedreven isolatie, een perfecte luchtdichtheid, een optimale oriŽntatie, aangepaste glaspartijen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie.

Voor SPLENDID BVBA & LIBURNI N.V. zijn momenteel nog een vijftiental grote en kleine nieuwe projecten in voorbereiding en ook nog een nieuwe massiefpassieve kijkwoning, goed voor zeker vijf jaar positieve vooruitzichten. Wordt vervolgd

Splendid doorheen de jaren

 • 2010

  Splendid bvba doorstaat moeiteloos de economische en financiŽle crisis en blijft ook niet bij de pakken zitten. Het motto van Angelo is "Stilstand is achteruitgang"!
 • 2009

  Bvba viert zijn 20-jarig bestaan en terecht! Een klein eenmansbedrijf dat uitgegroeis is tot een niet onbelangrijke speler op de bouwmarkt.
 • 1980 - 1989

  Angelo Liburni wordt zelfstandige in bijberoep met activiteiten als verbouwingen, verandabouw en timmerwerken.
  Angelo Liburni, de huidige zaakvoerder, richt het bouwbedrijf Splendid bvba op, als algemene aannemer gespecialiseerd in de ruwbouw en begint een eigen atelier voor alle schrijn- en timmerwerken.
 • 1969 - 1978

  Amper 16 jaar oud lijkt Angelo Liburni al voorbestemd voor een toekomst in de bouwwereld. Op 24-jarige leeftijd volgt Angelo Liburni 2 jaar aannemersschool. Angelo Liburni zijn erkenning voor zijn verdere stappen in de bouwwereld. Als vastgoedmakelaar kan hij activiteiten uitvoeren als bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil of overdracht van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.