+32 11 45 82 30

Over ons

Sleutel op de deur

Sleutel op de deur is onze specialiteit, maar alles is bespreekbaar volgens de wensen van de bouwheer. Wij informeren u over de voordelen en de beste prijs van de verschillende mogelijkheden bij het bouwen van uw woning of villa.

Professionele medewerkers

Kwaliteitswoningen kunnen alleen gerealiseerd worden door gemotiveerde, deskundige, professionele medewerkers en ervaren vaklieden met bewezen capaciteiten.

Loyaliteit

Wij staan persoonlijk garant voor een correcte opvolging van de bouwwerven en een continue persoonlijke bereikbaarheid.
Onze Klant is Koning, daarmee maakt SPLENDID zijn engagement hard om zijn klanten in alle omstandigheden volledige tevredenheid en vertrouwen te garanderen.

Ervaring

Wij hebben reeds 35 jaren ervaring in de bouwsector en zijn sinds 1989 officieel erkend onder de naam SPLENDID als geregistreerd aannemersbedrijf, met het nr. 22.298 in categorie D klasse 4.

Lid van "Qualibouw" en het "Charter der bouwers" van individuele woningen, met eigen vaste vaklieden in dienst, voor alle specialiteiten in de bouw.

No Nonsense

Afgesproken prijs = Definitieve prijs, wat er ook gebeurt. Onze eerlijke prijzen zijn scherp en onze prijsofferte is nauwkeurig en volledig, wat later onaangename meerprijzen vermijdt.

Degelijkheid

Splendid is een dynamisch bouwbedrijf waar zin voor degelijkheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit primeert. Een kwalitatieve woning blijft een goede investering en brengt op termijn geld op.

Ingenieuze bouwrealisaties

Nieuwe, betere kwaliteitsmaterialen en technieken worden continu geïntegreerd in onze traditionele bouwwijze. Deze garanderen duurzaamheid, zijn energiebesparend en bieden méér comfort, met als gevolg aangenaam en toch schitterend wonen.

Dienst na verkoop

Vanzelfsprekend tijdens al de bouwfasen, maar ook na de oplevering staat SPLENDID 100% ten dienste van de bouwheer, zodat elke woning door ons gebouwd, weer een klant tevreden stelt.