+32 11 45 82 30

Werkwijze

Onze Garanties

Service op maat voor elk budget
Rustieke fermette, Engelse cottage, Klassieke villa, Spaans landhuis, Pastorijstijl, Eigentijdse woning, tot Moderne creaties, deze stijlen realiseren wij met uw budget.
Samen bespreken we uw gewenste stijl, indeling, materiaalkeuze en afwerking en toetsen ze aan uw budget. Graag geven wij ook deskundige tips die de architecturale waarde en de functionaliteit van uw droomwoning verhogen, zodat bouwen voor u een positieve en aangename belevenis wordt.

Wij begeleiden u van begin- tot eindfase
Als bouwheer is het praktisch onmogelijk om alle bouwstappen te volgen. Daarom stelt SPLENDID zijn kennis en ervaring tot uw dienst: professioneel advies in de ontwerpfase, permanente controle bij de uitvoering en een perfecte nazorg.
Onze architecten, deskundige medewerkers en vaklieden staan u continu bij met raad en daad, zodat elke bouwfase probleemloos verloopt.

Eén verantwoordelijke voor alles
U bepaalt zelf tot welke bouwfase wij voor u bouwen, dit kan gaan tot het meest comfortabele ”sleutel op de deur”. Wat u ook kiest, ons vakmanschap en onze kwaliteit garanderen u een vaste prijs, een juiste coördinatie van alle bouwfasen, een permanente kwaliteitscontrole en een vaste opleveringstermijn. Dit alles met een tienjarige aansprakelijkheid van SPLENDID.

Betrouwbare garanties
Sinds 1989 is SPLENDID een gevestigde waarde in de Belgische bouwwereld. Als bewijs van onze financiële degelijkheid bieden wij u een bankwaarborg volgens de ”WET BREYNE” om de goede uitvoering van onze overeenkomsten te verzekeren.

Hoe gaan wij te werk?

Een diepgaand onderhoud
Tijdens ons eerste gesprek overlopen we alle factoren die essentieel zijn bij de bouw van uw nieuwe woning: 

  • de kenmerken van uw bouwgrond : afmetingen, stedebouwkundige voorschriften, ondergrond, oriëntatie, nutsvoorzieningen, ...
  • de kenmerken van uw woning : oppervlakte, aantal kamers, inrichting, ...
  • de gewenste stijl aan de hand van foto’s, referenties, plannen, ...
  • de afwerking: volledig op Splendid grond of  eventueel gedeeltelijk op eigen grond
  • de oplevering: wanneer moet de woning klaar zijn en is dit haalbaar?
  • het budget: hoe brengen we het best uw wensen in overeenstemming met het beschikbare budget?

Het ontwerp van de architect
Met al deze belangrijke informatie stappen we naar de architect die een eerste voorontwerp maakt. Dit ontwerp dient als basis voor een prijsraming. Ontwerp en raming worden meermaals grondig met u besproken. Zodra wij tot een consensus komen, werkt de architect het definitieve ontwerp uit, en onderneemt hij de nodige stappen voor een bouwvergunning.

De materiaalkeuze
In onze toonzaal kiest u de gewenste materialen die aansluiten bij uw stijl en persoonlijke smaak. Mocht u een breder gamma willen bezichtigen, dan kan u met het ontwerp en lastenboek steeds terecht bij onze leveranciers, zij zullen u van harte bijstaan met vakkundige raad zodat uw keuze de juiste keuze wordt in het ruime aanbod van bouwmaterialen.

Een gedetailleerde offerte
Het definitieve ontwerp en de materiaalkeuze leiden tot een gedetailleerde offerte. Indien u dit wenst voorzien we in de offerte een aantal alternatieve oplossingen. Zo kan u zelf vooraf bepalen wat uw woning precies zal kosten.

De bouwovereenkomst
Het ontwerp, de gekozen materialen en de offerte worden vastgelegd in een duidelijke bouwovereenkomst. Deze overeenkomst vermeldt de vaste prijs en uitvoeringstermijn. En dan kan het praktische werk beginnen!

Het bouwen
Voor u is het tijdrovende en omslachtigste achter de rug, voor ons begint nu het realiseren van uw droom-woning. U kan ten volle op ons vertrouwen, want met SPLENDID heeft u de juiste keuze gemaakt.